Att använda IFTTT med Todoist

Business

Med IFTTT ("If This Then That") kan du ställa in kraftfulla anslutningar (även kallat appletprogram) bland en rad olika appar och tjänster, som t.ex. att spara dina slutförda uppgifter i Google Kalkylark, lägga till tweets som uppgifter i Todoist, eller skapa en ny uppgift när ett GitHub-ärende tilldelas dig.

Hur man installerar integrationen

1. Öppna Todoists IFTTT-kanal och aktivera den i ditt IFTTT-konto.
  2. Öppna ett appletprogram som du vill aktivera och klicka på Anslutningsreglaget.
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa ditt IFTTT-konto.
  4. När du har redigerat klart ditt appletprogram så klickar du på Spara.

Hur man använder integrationen

Länka ditt Todoist-konto till över 200 olika kanaler inklusive Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit och många fler.

Nu kan du välja uppgifter från specifika avsnitt som appletprogrammet utlöser, samt få IFTTT-integrationen att lägga till nya uppgifter i dina valda projekt och avsnitt.

Vanliga frågor

Hur avaktiverar man integrationen?

1. Öppna integrationsfiken.
  2. Klicka på krysset (X) bredvid IFTTT-integrationen.
  3. Klicka på OK för att bekräfta.

Förfallodatumen i mina återkommande uppgifter är felaktigt återgivna. Hur löser jag det?

Det är dessvärre en känd begränsning. IFTTT återger det nya förfallodatumet, snarare än förfallodatumet så som det var när uppgiften slutfördes. Detta skulle även hända om du slutförde en uppgift innan datumet förföll på en vanlig eller återkommande uppgift.

Vi ber om ursäkt för besväret. Teamet håller på att titta på en lösning på begränsningen.

Det tar ett tag innan uppgifterna synkas, när jag skapare en IFTTT-applet. Hur kan jag fixa det?

Det är dessvärre en begränsning just nu i IFTTT-infrastrukturen. Det kan ta ett tag för uppgifter och anteckningar att synka, d.v.s. när du lägger til en applet för att synka aktivitet i Evernote och Todoist.