Hur använder jag Todoist med IFTTT?

Business

Vad är IFTTT?

IFTTT Med (If This Then That) kan du skapa kraftfulla anslutningar ('applets') mellan flera olika appar och tjänster.

Vad gör integrationen?

Med IFTTT Kan du ställa in appletprogram till att t.ex. lägga till populära Redditinlägg på din läslista, göra om Google Kalender-händelser till uppgifter, meddela alla på Slack när en ny uppgift skapats, med mera.

Klicka på länken här nedan för att utforska och ställa in dina appletprogram för Todoist: IFTTT-appletprogram för Todoist skapade av användare.

Hur ansluter man Todoist till IFTTT?

1. Öppna Todoists IFTTT-kanal och aktivera det i ditt IFTTT-konto.

Hur använder man integrationen?

Länka ditt Todoistkonto till över 200 olika kanaler inklusive Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit och många fler.