Hur använder jag Todoist med Mailplane?

Business

Vad är Mailplane?

Mailplane är en e-postklient för macOS.

Vad gör integrationen?

Med Mailplane kan du skapa uppgifter baserade på Mailplanekonversationer.

Hur man ansluter Todoist till Mailplane

Todoist ansluter automatiskt till Mailplane.

Hur man använder integrationen

1. Öppna en konversation i Mailplane.
  2. Markera den text som du vill se i kommentarsfältet i den nya uppgiften. Mailplane kopierar annars hela meddelandet om du inte markerar text.
  3. Välj Fil → Spara klipp → Todoist (eller så kan du använda kortkommandot Cmd + Shift + E)
  4. Använd dialogrutan Snabbtilläggning för att skräddarsy uppgiftsdetaljerna och välj sedan Lägg till uppgift för att spara uppgiften till Todoist.