Hur använder jag Todoist med Mailplane?

Business

Vad är Mailplane?

Mailplane är en e-postklient.

Vad gör integrationen?

Med Mailplane kan du skapa uppgifter baserade på Mailplanekonversationer.

Hur ansluter man Todoist till Mailplane?

Du behöver inte göra något. Todoist ansluter helt automatiskt till Mailplane.

Hur använder man integrationen?

1. Öppna en konversation i Mailplane.
  2. Markera den text som du vill se i kommentarsfältet i den nya uppgiften. Mailplane kopierar annars hela meddelandet om du inte markerar text.
  3. Välj Fil -> Spara klipp -> Todoist (eller så kan du använda kortkommandot Cmd+Shift+E)
  4. Använd dialogrutan Snabbtilläggning för att skräddarsy uppgiftsdetaljerna och välj sedan Lägg till uppgift för att spara uppgiften till Todoist.