Spela in ljudkommentarer

Företag

Ibland har man inte tid att skriva ned en hel kommentar. Där kommer ljudkommentarerna in. Ljudkommentarer är ett snabbt och enkelt sätt att tillhandahålla information i en uppgift eller ett projekt, när det blir för långt att skriva eller man bara inte har tid.

Såhär gör man en ljudkommentar i Todoist:

1. Öppna Todoistappen.
  2. Håll muspekaren över en uppgift och klicka på pratbubblan bredvid uppgiftsnamnet.
  3. Klicka på mikrofonen. Klicka påSpela in och klicka sedan på Bifoga för att bifoga inspelningen till uppgiften.
  4. För att lyssna på en befintlig inspelning, klicka på Spela.

1. Öppna Todoistappen.
  2. Tryck på ett uppgiftsnamn.
  3. Längst ned, tryck på pratbubblan.
  4. Tryck på gemet och välj Spela in ljud.
  5. När du får upp mikrofonen, spela in din kommentar. När du är klar, tryck på OK.
  6. Tryck på skickaikonen.

1. Öppna Todoistappen.
  2. Tryck på ett uppgiftsnamn.
  3. Under uppgiftsnamnet, tryck på pratbubblan.
  4. Tryck på gemet och välj Spela in ljud
  5. Tryck på den röda cirkelknappen och tala in din kommentar. När du är klar, tryck på den röda fyrkantsknappen.
  6. Längst upp till höger, tryck på Bifoga.
  7. Längst upp till höger, tryck på Skicka.

Tyvärr finns inte detta tillgängligt än för macOS och Windows. Vi jobbar på det!