Koppla samman Todoist-konton

Business

Tyvärr går det inte att koppla samman separata Todoist-konton.

Om du vill överföra dina data (aktiva uppgifter, projekt och etiketter som används) från ett konto till ett annat, kan du göra det genom att exportera och importera projektSäkerhetskopiera bara alla data till ditt konto som CSV-filer och importera dem sedan in till ditt andra konto.

Dina slutförda uppgifter, filter, etikette och Karmaframsteg som inte används, kommer inte att överföras.

Alternativt så kan du ändra e-postadressen på ditt konto.