Lägg till en snabbinställningsbricka för uppgiftstilläggning

Tillgängligt för:
Bas
Premium
Business

En bricka med snabbinställning för "Lägg till uppgift", för Android Nougat, är ett behändigt sätt att snabbt lägga till uppgifter i Todoist.

För att lägga till, ta bort eller flytta en snabbinställningsbricka för uppgiftstilläggning, följ dessa steg:

1. Öppna Snabbinställningar i din Android-enhet.
  2. Tryck på pennikonen (eller, om du använder en Samsung-enhet, ikonen med 3 vertikala punkter -> redigera).
  3. Tryck och dra inställningarna till dit du vill ha dem.
  • För att lägga till en inställning, dra upp den från "Dra för att lägga till brickor."
  • För att ta bort en inställning, dra ned den till "Ta bort genom att dra här."

Dina första flerinställningsbrickor blir din snabbinställningslist.