Tilldela någon annan en uppgift

Business

Du kan enkelt tilldela någon en uppgift. När du har gjort det, så kommer hen att aviseras om sin tilldelade uppgift. Om du lägger till ett förfallodatum, så kommer uppgiften att visas i hens Idag-vy och Kommande-vy när uppgifterna blir aktuella.

Du behöver dela projektet med den personen innan du tilldelar hen en uppgift.

Tilldela en befintlig uppgift:

1. I valfritt delat projekt klickar du på assign_web.svgtilldelningsikonen till höger om uppgiftsnamnet.
  2. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på +Lägg till uppgift.
  2. Skriv uppgiftsnamnet och sedan ett plustecken (+) följt av ett namn.
  3. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i Idag-vyn, Kommande-vyn, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att skriva # i uppgiftsfältet och välja projektnamnet, t.ex. "#Formgivning +Jonas".

Tilldela en befintlig uppgift:

1. Högerklicka på en uppgift i valfritt delat projekt och välj Tilldela.
  2. Välj personens namn i menyn.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på +Lägg till uppgift.
  2. Skriv uppgiftsnamnet och sedan ett plustecken (+) följt av ett namn.
  3. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i Idag-vyn, Kommande-vyn, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att skriva # i uppgiftsfältet och välja projektnamnet, t.ex. "#Formgivning +Jonas".

Tilldela en befintlig uppgift:

1. I valfritt delat projekt trycker du på en uppgift för att öppna uppgiftsvyn.
  2. Tryck på assign_ios.svgtilldelningsikonen.
  3. I popup-menyn väljer du personens namn.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och tryck på plustecknet (+).
  2. Skriv uppgiftsnamnet och sedan ett plustecken (+) följt av ett namn.
  3. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i Idag-vyn, Kommande-vyn, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att skriva # i uppgiftsfältet och välja projektnamnet, t.ex. "#Formgivning +Jonas".

Tilldela en befintlig uppgift:

1. I valfritt delat projekt trycker du på en uppgift för att öppna uppgiftsvyn.
  2. Tryck på assign_ios.svgtilldelningsikonen.
  3. I popup-menyn väljer du personens namn.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även tilldela en uppgift i dess kontextmeny.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och tryck på plustecknet (+).
  2. Skriv uppgiftsnamnet och sedan ett plustecken (+) följt av ett namn.
  3. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i Idag-vyn, Kommande-vyn, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att skriva # i uppgiftsfältet och välja projektnamnet, t.ex. "#Formgivning +Jonas".

När du samarbetar i Todoist, så kan du hålla alla à jour med kommentarer. Dela fler uppgiftsdetaljer eller ladda upp relevanta filer - allting samordnas snyggt och prydligt tillsammans med uppgiften.