Få en faktura för Premium

Business

Behöver du en faktura för ditt köp av Todoist Premium? Inga problem.

Såhär enkelt kan du hitta och ladda ned dina fakturor:

1. Logga in på ditt Todoistkonto på todoist.com.
  2. Klicka på kugghjulet längst upp till höger och välj Todoistinställningar.
  3. Klicka på fliken Prenumerationer .
  4. Under Kvitton, leta reda på kvittot du behöver fakturan för och klicka på Ladda ned.

Payments.pngI avsnittet Prenumerationer kan du se din nuvarande betalningsplan, uppdatera din betalningsmetod, lägga till faktureringsinformation (ditt företagsnamn, adress, momsregistreringsnummer etc.) och ladda ned dina fakturor.

Detta alternativ är endast tillgängligt för betalningar gjorda direkt genom vår webbsida, med ett kredit/betalkort eller Paypal. Om du har betalat genom Apple App Store, Google Play Store eller Microsoft Store, kan en faktura endast utfärdas av vederbörande försäljare (Apple, Google eller Microsoft).