Använd projekt på bästa sätt

Business

Oavsett om du planerar en föreläsning, förbereder ett evenemang eller skapar en webbsida, skapa då ett projekt så att du har alla viktiga detaljer sparade på en och samma plats.

Lägg till uppgifter snabbt i ditt projekt

Fyll projektet med varenda relevant uppgift som du kommer på. Du brainstormar bara, så det finns inga dåliga idéer. Du kan lägga till en uppgift direkt i ditt projekt genom att klicka/trycka på Lägg till uppgift eller plustecknet (+) i projektet.

När du snabbtillägger en ny uppgift, så kan du genast flytta den till ett projekt genom att skriva “#” i uppgiftsfältet och sedan skriva namnet på projektet.

Sätt förfallodatum

En del jobb måste göras nu och annat går att vänta med. För att se till att du gör saker i tid, så kan du ge varje uppgift ett förfallodatum.

Ställ in förfallodatum genom att skriva datumet i uppgiftsnamnet, som "Idag", "Nästa torsdag" eller "12 mars".

Så snart som du har valt förfallodatum, så kan du på ett enkelt sätt se vilka uppgifter som är på väg att förfalla i dina projekt:

Använd uppgiftsprioritet

Vissa uppgifter är viktigare än andra. Gå igenom dina projekt och ge dina allra viktigaste uppgifter prioritet 1. De blir då röda, så att du vet vad du ska börja med.

Ordna dina projekt med hjälp av avsnitt

Om du vill dela upp dina projekt i olika bitar, så gör du det genom att skapa avsnitt och lägga till dina uppgifter i respektive relevant avsnitt.

Är du osäker på vad ett avsnitt är? Klicka här för att lära dig mer.

Sedan kan du dra och släppa uppgifter för att ändra deras indragsnivå och göra dem till underuppgifter.

Detta är för närvarande inte tillgängligt i anslagsvyn.

Läs mer mer om projekt

Vanliga frågor

Kan man sortera sina projekt?

Ja, du kan sortera dina projekt. Du kan göra det genom att hålla muspekaren över projektet och sedan dra och släppa projektet på önskad plats.