Använd projekt på bästa sätt

Business

Oavsett om du planerar en föreläsning, förbereder ett evenemang eller skapar en webbsida, skapa då ett projekt så att du har alla viktiga detaljer sparade på en och samma plats.

Börja med att snabbt lägga till uppgifter i ditt projekt. Fyll projektet med varenda relevant uppgift som du kommer på. Du brainstormar bara, så det finns inga dåliga idéer. Du kan lägga till en uppgift direkt i ditt projekt genom att klicka/trycka på Lägg till uppgift eller plustecknet (+) i projektet.

När du snabbtillägger en ny uppgift, kan du genast flytta den till ett projekt genom att skriva “#” i uppgiftsfältet och sedan skriva namnet på projektet.

Skapa en tidslinje för projektet genom att sätta förfallodatum

En del jobb måste göras nu och annat går att vänta med. För att se till att du gör saker i tid, så kan du ge varje uppgift ett förfallodatum.

Ställ in förfallodatum genom att skriva datumet i uppgiftsnamnet, som "Idag", "Nästa torsdag" eller "12 mars".

Så snart som du har valt förfallodatum, så kan du på ett enkelt sätt se vilka uppgifter som är på väg att förfalla i dina projekt:

Sätt alltid viktiga uppgifter främst med hjälp av uppgiftsprioritet

Vissa uppgifter är viktigare än andra. Gå igenom dina projekt och ge dina allra viktigaste uppgifter prioritet 1. De blir då röda, så att du vet vad du ska börja med.

Ordna dina projekt med hjälp av avsnitt

Om du vill dela upp dina projekt i olika bitar, så gör du det genom att skapa avsnitt och lägga till dina uppgifter i respektive relevant avsnitt.

Är du osäker på vad ett avsnitt är? Klicka  här för att lära dig mer.

Sedan kan du dra och släppa uppgifter till valfri plats och göra dem till underuppgifter under varje avsnitt.

Du kan även dra underuppgifter och lägga dem under vilken annan uppgift du vill.

Läs mer mer om projekt