Radera en uppgift

Business

Om du vill ta bort en uppgift från din uppgiftslista utan att slutföra den, så kan du radera den. Såhär gör du:

1. Högerklicka på uppgiften som du vill radera från Todoist.
  2. Välj Radera uppgift i rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på Radera för att bekräfta.
  1. Tryck på uppgiften som du vill radera från Todoist.
  2. Tryck på de tre punkterna och välj Radera uppgift i rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på Ja i dialogrutan.
    1. Tryck på uppgiften som du vill radera från Todoist.
    2. Tryck på ikonen med de tre punkterna.
    3. Tryck på Radera uppgift.
    4. Tryck på Radera uppgift för att bekräfta.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även radera en uppgift i dess kontextmeny.

Vanliga frågor

Kan man återställa en raderad uppgift?

Nej, det går inte att ångra radering av en uppgift. Däremot så kan du importera en kopia av uppgiften med hjälp av en säkerhetskopia (den här funktionen finns endast tillgängligt för användare av Pro-versionen).