Radera en uppgift

Business

Om du vill ta bort en uppgift från din uppgiftslista utan att slutföra den, kan du radera den. Såhär gör du:

1. Klicka på ikonen med tre punkter bredvid det uppgiftsnamn som du vill radera från Todoist.
  2. Välj Radera uppgift från rullgardinsmenyn.Delete_a_task.png
  3. Klicka på knappen Radera i popupfönstret.
  1. Tryck på uppgiften du vill radera från Todoist.
  2. Längst upp till höger, tryck på de tre punkterna och välj Radera i rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på Ja i dialogrutan.
  1. Tryck på uppgiften du vill radera från Todoist.
  2. Redigera uppgiften genom att trycka på pennikonen under uppgiften.
  3. Tryck på Radera uppgift längst ned.
  4. Tryck på Radera uppgift för att bekräfta.
  1. Håll muspekaren över den uppgift du vill radera från Todoist.
  2. Klicka på de tre punkterna till höger.
  3. Välj Radera uppgift i rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på Ja för att bekräfta.