Skapa ett projekt

Business

När man jobbar på något som kräver mer än en endaste uppgift, så är projektet det bästa sättet att organisera sig. Såhär skapar man ett projekt:

1. I navigationsmenyn till vänster, bredvid dina projekt, klickar du på plustecknet: + .
  2. Skriv in namnet på projektet.
  3. För att ändra färg på ditt projekt, klickar du på färgpunkten till vänster om projektnamnet.
  4. Klicka på Lägg till projekt för att skapa projektet.
  5. (Valfritt) Dra och släpp sedan ditt projekt till en ny plats i projektlistan, för att göra om projektet till ett underprojekt.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster i Todoist.
  2. Tryck på Projekt.
  3. Skrolla längst ned i din projektlista och tryck på + Lägg till projekt.
  4. Skriv in namnet på projektet.
  5. Välj en färg till ditt projekt från färgrullgardinsmenyn.
  6. (Valfritt) För att göra ditt nya projekt till ett underprojekt, tryck på Huvudfältet  och välj det projekt som du vill ordna in det nya projektet under.
  7. (Valfritt) För att dela ditt nya projekt med någon annan, tryck på Lägg till samarbetspartner.
  8. (Valfritt) om du vill spara ditt projekt som favorit, tryck på kryssrutan vid Gör till favorit.
  9. När du är klar, tryck på skickaikonen längst upp till höger för att skapa projektet.
  1. På din huvudsida i Todoist, bredvid dina projekt, tryck på plustecknet: +.
  2. Skriv in namnet på projektet.
  3. För att ge ditt projekt en färg, tryck på Färgfältet.
  4. (Valfritt) För att dela ditt nya projekt med någon annan, tryck på Dela och lägg till samarbetspartners.
  5. (Valfritt) För att göra ditt nya projekt till ett underprojekt, tryck på Huvudfältet  och välj det projekt som du vill ordna in det nya projektet under.
  6. När du är klar, tryck på Klar längst upp till höger för att skapa projektet.
  1. Klicka på fliken Projekt till vänster i Todoist.
  2. Skrolla längst ned i din projektlista.
  3. Klicka på + Lägg till projekt.
  4. Skriv in namnet på projektet i högerpanelen.
  5. Välj en färg till ditt projekt från färgrullgardinsmenyn.
  6. För att dela ditt nya projekt med någon annan, klicka på + Lägg till samarbetspartner.
  7. Klicka på Spara.
När du skapar ett projekt, kan du inte använda @, #, +, eller = i projekttiteln. De enda specialtecken som är tillåtna i projektnamn är ., _, och -.
Få en flygande start i ditt nya projekt genom att läsa igenom en Snabb och enkel guide till att slutföra projekt i Todoist.