Ändra din standardstartsida

Business

När du öppnar Todoist, se till att du ser din viktigaste uppgift genom att ställa in startsidan. Standardstartsidan är din vy över Idag, men du kan ändra den till vad vill:

1. Längst upp till höger i din Todoist klickar du på kugghjulet.
  2. Klicka på Inställningar > Allmänt.
  3. Klicka på Startsidansrullgardinsmeny.
  4. Välj din nya startsida. Du kan välja en vy såsom Inkorg, Idag eller Kommande 7 dagarna, eller välja något av dina egna projekt, etiketter eller filter.
  1. Tryck på menyikonen  längst upp till vänster i din Todoist.
  2. Tryck på Inställningar > Allmänt > Startsida
  3. Välj din nya startsida. Du kan välja en vy såsom Inkorg eller Nästa 7 dagarna, eller välja något av dina egna projekt, etiketter, eller filter.
  4. Om du vill att detta ska vara startsidan på dina andra enheter också, titta på Synka startsida.
  1. När du är inne på din huvudsida i Todoist, tryck på kugghjulet  längst upp till höger.
  2. Tryck på Allmänt > Startsida.
  3. Välj din nya startsida. Du kan välja en vy såsom Inkorg eller Nästa 7 dagarna, eller välja något av dina egna projekt, etiketter, eller filter.
  4. Om du vill att detta ska vara startsidan på dina andra enheter också, titta på Synka startsida.
  1. Längst upp till höger i din Todoist klickar du på kugghjulet.
  2. Välj Allmänt.
  3. Klicka på Startsidans rullgardinsmeny.
  4. Välj din nya standardstartsida. Du kan välja en standardvy såsom Inkorg eller Nästa 7 dagarna, eller välja något av dina egna projekt, etiketter, eller filter.