Prenumerera eller säg upp prenumeration på e-post från Todoist

Tillgängligt för:
Bas
Premium
Business

Gör så att du bara får e-post om saker som är viktiga för dig, genom att uppdatera dina inställningar för e-postprenumerationer. Här följer de olika typer av nyhetsbrev som du kan få från oss:

• Dagligt sammandrag: Innehåller produktivitetsstatistik och uppgifter som förfaller idag. Skickas varje morgon
  • Nyhetsbrev: Innehåller produktnyheter från Todoistteamet. Skickas vanligen en gång per månad eller mer sällan
  • Tips och trix: Produktivitetstips. Skickas vanligen en gång per månad.
  • Todoist Business: Viktig information om ditt Todoist Business-konto
För att ta emot (eller sluta ta emot) e-post om aktivitet i dina delade projekt, kan du uppdatera dina Aviseringsinställningar.

Såhär uppdaterar du dina prenumerationsinställningar.

1. Längst upp till höger i din Todoist klickar du på kugghjulet.
  2. Klicka på Inställningar > Allmänt.
  3. Skrolla ned till E-post.
  4. Använd rullgardinsmenyerna för att ta emot eller sluta ta emot motsvarande typ av e-post.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar > Aviseringar.
  3. Tryck på Prenumererad e-post.
  4. Använd kryssrutorna för att ta emot eller sluta ta emot motsvarande typ av e-post.
  1. Klicka på kugghjulet längst upp för att välja Inställningar.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Prenumererad e-post.
  4. Använd reglaget för att ta emot eller sluta ta emot motsvarande typ av e-post.