Prenumerera eller säg upp prenumeration på e-post från Todoist

Tillgängligt för:
Bas
Premium
Business

Gör så att du bara får e-post om saker som är viktiga för dig, genom att uppdatera dina inställningar för e-postprenumerationer. Här är de olika slags nyhetsbrev som du kan få från oss:

• Dagligt sammandrag: Innehåller produktivitetsstatistik och uppgifter som förfaller idag. Skickas varje morgon
  • Nyhetsbrev: Innehåller produktnyheter från Todoist-teamet. Skickas vanligen en gång per månad eller mer sällan
  • Tips och trix: Produktivitetstips. Skickas vanligen en gång per månad
  • Todoist Business: Viktig information om ditt Todoist Business-konto

Såhär ändrar du dina prenumerationsinställningar för e-post.

1. Klicka på din avatar  längst upp till höger i Todoist.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Öppna fliken Aviseringar.
  4. Skrolla ned till E-post från Todoist.
  5. Använd reglagen bredvid e-postutskicken för att välja vilka du vill ta emot.
  6. Välj Uppdatera.
  1. Svep applisten längst ned uppåt för att öppna menyn.
  2. Tryck på kugghjulsikonen längst upp till höger för att öppna Inställningar.
  3. Välj Aviseringar.
  4. Tryck på Prenumererad e-post.
  5. Använd kryssrutorna för att välja vilken e-post som du vill ta emot.
  1. Tryck på kugghjulet längst upp för att öppna Inställningar.
  2. Tryck på Aviseringar.
  3. Tryck på Prenumererad e-post.
  4. Använd reglaget för att välja vilken e-post som du vill ta emot.
För att ta emot (eller sluta ta emot) e-post om aktivitet i dina delade projekt, så kan du uppdatera dina Aviseringsinställningar.