Prenumerera eller säg upp prenumeration på e-post från Todoist

Tillgängligt för:
Bas
Premium
Business

Gör så att du bara får e-post om saker som är viktiga för dig, genom att uppdatera dina inställningar för e-postprenumerationer. Här följer de olika typer av nyhetsbrev du kan få från oss:

• Dagligt sammandrag: Innehåller produktivitetsstatistik och uppgifter som förfaller idag. Skickas varje morgon.
  • Nyhetsbrev: Innehåller produktnyheter från Todoistteamet. Skickas vanligen en gång per månad eller mer sällan.
  • Tips och trix: Produktivitetstips. Skickas vanligen två gånger per månad.
  • Todoist Business: Viktig information om ditt Todoist Business-konto.
För att ta emot (eller sluta ta emot) e-post om aktivitet i dina delade projekt, uppdatera dina Aviseringsinställningar.

Såhär uppdaterar du dina prenumerationsinställningar.

• Längst upp till höger i din Todoist, klicka på kugghjulet.
  • Klicka på Inställningar > Allmänt.
  • Skrolla ned till E-post.
  • Använd rullgardinsmenyerna för att ta emot eller sluta ta emot motsvarande typ av e-post.
  1. Tryck på på menyikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar > Konto.
  3. Tryck på Prenumererad e-post.
  4. Använd kryssrutorna för att ta emot eller sluta ta emot motsvarande typ av e-post.
  1. Klicka på kugghjulet längst upp för att välja Inställningar.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Prenumererad e-post.
  4. Använd reglaget för att ta emot eller sluta ta emot motsvarande typ av e-post.