Lägg till projekt, etiketter eller filter som favoriter

Business

Lyft fram dina tyngsta uppgifter ur vardagsbruset, genom att spara viktiga projekt, etiketter och filter som favoriter.

Alla Todoistanvändare kan göra ett projekt till favorit, men endast Todoist Premium- eller Todoist Business-användare kan lägga till etiketter och filter som favoriter.

Såhär funkar det:

1. Högerklicka på projektet, etiketten eller filtret som du vill göra till favorit.
  2. Välj Lägg till som favorit i rullgardinsmenyn.
  3. Ditt projekt, etikett eller filter kommer att dyka upp i din navigationspanel:
  • HC_-_Favorite_a_project__large_.gif
  1. Längst upp till vänster i Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ned i din projektlista, tryck på Hantera projekt.
  3. Tryck på hjärt-ikonen bredvid projektet, etiketten eller filtret som du vill lägga till som favorit.
  4. Ditt projekt, etikett eller filter kommer att dyka upp i din navigationspanel:
    • HC_-_Android_-_Favorite_project__small_.png
Du kan lägga till flera projekt, etiketter eller filter som favoriter på en gång. Tryck på dem för att markera dem och tryck sedan på  hjärt-knappen längst ned.
  1. Svep namnet på projektet, etiketten eller filtret som du vill göra till favorit från höger till vänster.
  2. Tryck på pennikonen.
  3. Aktivera Lägg till som favorit-reglaget (grönt betyder på).
  4. Ditt projekt, etikett eller filter kommer att dyka upp i din navigationspanel:
  • HC_-_iOS_-_Favorite_project__small_.png
Lägg till som favoriter ännu snabbare genom att svepa projektet, etiketten eller filtret från vänster till höger.
    1. Högerklicka på projektet, etiketten eller filtret som du vill göra till favorit.
    2. Välj Lägg till som favorit i rullgardinsmenyn.
    3. Ditt projekt, etikett eller filter kommer att dyka upp i din navigationspanel:

Dölj projekt, etiketter eller filter från favoriter

Du kan dölja projekt, etiketter eller filter från favoriter närhelst du behöver det.

1. Håll muspekaren över uppgiften, etiketten eller filtret som du vill dölja från favoriterna och klicka på  de tre punkterna till höger om uppgiftsnamnet.
  2. Välj Dölj från favoriter i rullgardinsmenyn.
  1. Längst upp till vänster i Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ned i din projektlista, tryck på Hantera projekt.
  • Om du ska ta bort ett filter, skrolla längst ned i filterlistan och tryck på Hantera filter.
  • Om du ska ta bort en etikett, skrolla längst ned i filterlistan och tryck på Hantera etiketter.
  • Tryck på det röda hjärtat bredvid projektet, etiketten eller filtret som du vill dölja från favoriter. Det kommer att gråmarkeras, vilket betyder att det inte längre är en favorit.
  • Du kan dölja flera projekt, etiketter eller filter från favoriter på en gång. Tryck på dem för att markera dem och tryck sedan på  hjärt-knappen längst ned.
    1. Svep namnet på projektet, etiketten eller filtret som du vill dölja som favorit från höger till vänster.
    2. Tryck på pennikonen.
    3. Inaktivera Lägg till som favorit-reglaget (grått betyder av).
    För att snabbt dölja projekt, etiketter eller filter från favoriter, svep det från vänster till höger.
    1. Högerklicka på projektet, etiketten eller filtret som du vill dölja som favorit.
    2. Välj Dölj från favoriter i rullgardinsmenyn.

Vanliga frågor

Fråga: Kan man lägga till individuella uppgifter som favoriter?

Svar: Nej. Du kan endast lägga till projekt, filter eller etiketter som favoriter.

Fråga: Om man lägger till en favorit på webben, kommer den att synas i mobilen? Synkar favoriterna på alla enheter man har?

Svar: Ja, dina favoriter synkar på alla enheter.

Fråga: Kan man ändra ordningen på sina favoriter?

Svar: Ja, men endast inom respektive kategori av projekt, etiketter och filter.

Favoriter listas på samma sätt som de visas i dina projekt-, etikett- och filterlistor. Så om du till exempel vill att ett projekt ska ligga längst upp i dina favoriter, så drar du och släpper (webben, macOS, Windows) eller trycker, håller ned och drar (Android, iOS) projektet så att det hamnar överst i din Projektlista. Då kommer det även att lägga sig längst upp bland dina favoriter i projektavsnittet.

Däremot kan du inte ändra ordningen på hur favoritkategorierna är listade: projekt, etiketter och sist filter.

Fråga: Kommer jag fortfarande åt mina projekt, etiketter eller filter från deras ursprungliga placering, när jag lägger till dem som favoriter?

Svar: Ja.

När du lägger till projekt, etiketter eller filter i favoriter, blir ingenting egentligen flyttat: Du får bara en ny genväg tillagd i din navigationspanel till originalprojektet, -etiketten eller -filtret. Du kan fortfarande komma åt originalet precis som vanligt.

Detsamma gäller för när du döljer favoriter: ingenting flyttas eller raderas. Det är bara länken i din navigationspanel som döljs.