Att använda Outlook legacy med Todoist

Business

Gör om ett Outlook-meddelande till en Todoist-uppgift eller kommentar med hjälp av Todoist för Outlook-tillägget!

Men först ett litet meddelande från Doists Windowschef, Jan Kratochvíl:

"Tack för att du använder Todoist för Outlook legacy-tillägget. Tyvärr har vi inga planer på att utveckla detta insticksprogram något mer. Istället jobbar vi på att uppdatera och fixa det nya och förbättrade Outlook-tillägget. Tack för ditt överseende"

Outlook legacy-tillägget fungerar endast i Windows. Dessutom så rekommenderar vi att användare med Outlook 2019+ eller Outlook 365 på Windows att använda det nya Outlook-tillägget.

Att lägga till e-post som uppgift

1. I Outlook, välj det meddelande som du vill göra om till en uppgift.
  2. På Hemfliken klickar du på Skapa uppgift under Todoist-ikonen längst upp till höger.
  3. En ny uppgift kommer att laddas in i Todoist till höger. Uppgiften kommer att bestå av e-postens ämnesrad och som brödtext kommer där att vara en länk till e-postmeddelandet.
  4. Du kan fylla i fler valfria uppgiftsdetaljer, inklusive etiketter, prioritetsnivåer, datum eller tilldelning, genom att använda de olika alternativen för snabbtilläggning.
  5. Klicka på Lägg till uppgift.

Att bifoga e-postmeddelande i en kommentar

1. I Outlook, välj det meddelande som du vill bifoga i en kommentar.
  2. I Todoisttillägget, gå till kommentarerna i den uppgift du vill bifoga e-postmeddelandet i.
  3. Klicka på knappen med ett + för att bifoga e-postmeddelandet i din kommentar.
  4. Ytterligare anteckningar kan du skriva i kommentarsfältet.
  5. Klicka på Lägg till kommentar.
Efter att du har installerat insticksprogrammet, kan du använda Todoist direkt inifrån Outlook, genom att klicka på Todoist längst upp till höger. Du får full tillgång till Todoist, så att du kan lägga till, slutföra, titta på dina uppgifter, med mera, utan att behöva öppna ett nytt fönster.

Vanliga frågor

För vanliga frågor och felsökning om instickprogrammet, vänligen gå till denna djuplodande artikel.