Hur använder jag Todoist med Outlook?

Business

Gör om ett Outlookmeddelande till en Todoistuppgift eller kommentar med hjälp av tillägget Todoist för Outlook.

Men först ett litet meddelande från Doists Windowschef, Jan Kratochvíl:

"Tack för att du använder Todoist för Outlook-tillägget. Tyvärr har vi inga planer på att utveckla detta insticksprogram utöver dess nuvarande format och istället hoppas vi på att ge dig ett nytt, förbättrat sätt att stödja Outlook i framtiden. Vi har heller inte möjlighet att möta några deadlines i nuläget, så vi är tacksamma för ditt tålamod."

Såhär funkar tillägget:

Lägga till e-post som uppgift

1. I Outlook, välj det meddelande som du vill göra om till en uppgift.
  2. In the Home tab, click on Create Task under the Todoist icon in the top right.
  3. En ny uppgift kommer att laddas in i Todoist till höger. Uppgiften kommer att bestå av e-postens ämnesrad och som brödtext kommer där att vara en länk till e-postmeddelandet.
  4. Du kan fylla i fler valfria uppgiftsdetaljer, inklusive etiketter, prioritetsnivåer, datum eller tilldelning, genom att använda de olika alternativen för snabbtilläggning.
  5. Klicka på Lägg till uppgift.

Bifoga e-postmeddelande i en kommentar

1. I Outlook, välj det meddelande som du vill bifoga i en kommentar.
  2. I Todoisttillägget, gå till kommentarerna i den uppgift du vill bifoga e-postmeddelandet i.
  3. Klicka på knappen med ett + för att bifoga e-postmeddelandet i din kommentar.
  4. Ytterligare anteckningar kan du skriva i kommentarsfältet.
  5. Klicka på Lägg till kommentar.
Efter att du installerat insticksprogrammet, kan du använda Todoist direkt inifrån Outlook, genom att klicka på Todoist längst upp till höger. Du får full tillgång till Todoist, så att du kan lägga till, slutföra, titta på dina uppgifter, med mera, utan att behöva öppna ett nytt fönster.

Vanliga frågor

Fråga: Vilka är kraven för att köra tillägget?

Svar: Todoist för Outlook fungerar endast för Outlook 2007 eller högre och stödjer endast 32-bitars Outlook.