Skapa en påminnelse åt någon annan

Business

Om du vill se till att din teammedlem inte glömmer en uppgift, kan du ställa in en påminnelse åt hen.

När du arbetar på ett delat projekt, kan du ställa in en påminnelse åt någon annan så att de får den vid det angivna datumet och tiden. Du använder deras standardpåminnelsemetod - e-post, SMS eller pushmeddelande.

1. När du lägger till eller redigerar en uppgift i ett delat projekt, klicka på klockikonen längst ned till höger.
  2. I textrutan skriver du in datum och tid för när påminnelsen ska skickas.
  3. Klicka på ikonen (e-post eller telefon, beroende på din standardinställning) till höger och välj den person som du vill skicka påminnelsen till.
  4. Klicka på Lägg till påminnelse för att spara din påminnelse.
  1. Dessvärre kan du inte skapa en påminnelse för någon annan på Windows 10 just nu, men vi hoppas kunna införa det snart. Tack för ditt tålamod!
  1. Tryck på en befintlig uppgift i ett delat projekt.
  2. Tryck på klockikonen som visas i åtgärdslisten längst ned på skärmen. Du kan behöva skrolla längs med listen för att hitta klockan.
  3. Tryck på Datum och tid för att schemalägga påminnelsen.
  4. Tryck på ikonen (e-post eller telefon, beroende på din standardinställning) till höger och välj den person som du vill skicka påminnelsen till.
  5. Tryck på skickaikonen för att spara din påminnelse.
  1. Tryck på en befintlig uppgift i ett delat projekt.
  2. Tryck på klockikonen som visas under uppgiften.
  3. Tryck på På tid och datum.
    • Om det redan finns en påminnelse, tryck på Lägg till en till.
  4. Använd datum- och tidsväljaren för att schemalägga påminnelsen.
  5. Tryck på Meddela och tryck sedan på den person som du vill skicka påminnelsen till.
  6. Tryck på Klar längst upp till höger, för att spara din påminnelse.