Meddela någon annan om en kommentar

Företag

Ibland kanske du skriver en uppgiftskommentar och vill försäkra dig om att din teamkamrat har sett den. Då kan du meddela dem.

När du jobbar på ett delat projekt, lägg till en kommentar som vanligt och meddela dem på följande sätt:

För att meddela någon om en kommentar, behöver du först dela projektet med dem.
  1. Starta en ny uppgift eller ett projekt  comment i ett delat projekt. Du kan se vem som kommer att meddelas längst ned till höger.
  2. Klicka på Ändra längst ned till höger.
  3. Välj vilka personer du vill meddela, genom att använda kryssrutorna till vänster om varje persons namn.
    • Du kan markera alla genom att klicka i kryssrutan Meddela följande personer. Klicka igen för att avmarkera dem.
  4. När du lägger upp kommentaren, kommer de markerade personerna att se kommentaren i sina aviseringar.
Om det bara finns en person i projektet, kommer du att se en ensam kryssruta längst ned till höger bredvid  Meddela Namn om min kommentar. Använd den kryssrutan för att meddela den personen när du skickar kommentaren.

1. Lägg till ny uppgifts- eller projektkommentari en uppgift i ett delat projekt.
  2. Tryck på klockan längst ned till vänster.
  3. Välj vilka du vill meddela.
  4. När du lägger upp kommentaren, kommer de markerade personerna att se kommentaren i sina aviseringar.
  1. Lägg till ny kommentar i uppgifter eller projekt i ett delat projekt.
  2. Tryck på klockan längst ned till höger.
  3. Välj vilka personer du vill meddela, genom att trycka på deras namn.
  4. När du är klar, tryck på Klar längst upp till höger.
  5. När du lägger upp kommentaren, kommer de markerade personerna att se kommentaren i sina aviseringar.

Läs mer om hur man delar projekt och samarbetar i Todoist.