Hur använder jag Todoist för Firefox-tillägget?

Business

När du surfar på nätet med Firefox och du vill spara din aktuella webbsida till Todoist, gör du det med Todoisttillägget på bara några klick.

Installation

Installera Todoist för Firefox här.

Se din uppgiftslista i Todoist

För att få en snabb överblick av Todoist från din webbläsare, klicka på Todoistikonen som ligger i listen med insticksprogram längst upp till höger. Du kommer att få upp en kompakt Todoistvy:

Denna vy är en riktig tidssparare: du kommer åt alla Todoists funktioner, utan att behöva lämna den webbsida du är på.

Lägg till en webbsida som uppgift genom att högerklicka

1. Gå till den webbsida du vill lägga till som uppgift.
  2. Högerklicka var som helst på sidan och välj Lägg till i Todoist. Uppgiften kommer att läggas till i din Todoistinkorg, tillsammans med en länk tillbaka till sidan.

Lägg till en webbsida som uppgift med hjälp av Snabbtilläggning

Du kan även lägga till webbsidan som uppgift med hjälp av snabbtilläggning:

1. Klicka på Todoistikonen i listen med insticksprogram längst upp till höger.
  2. Klicka på + för att öppna Snabbtillägg.
  3. Klicka på Lägg till webbsida som uppgift längst ned, för att lägga till sidans titel och URL som uppgiftstitel.
  4. Lägg till andra valfria uppgiftsdetaljer, t.ex. förfallodatum.
  5. Klicka på Lägg till uppgift för att spara uppgiften.
Du kan även markera valfri text på sidan, högerklicka på den och sedan välja Lägg till i Todoist. Den markerade texten kommer då att användas som namn på den nyligen skapade uppgiften.