Hur använder jag Todoist med Safari?

Business

När du surfar på nätet med Safari och du vill spara din aktuella webbsida till Todoist, så högerklickar du bara på sidan och väljer Lägg till i Todoistnär du använder Todoist för Mac-appen.

Installation

Installera Todoist för Mac.

Letar du efter Todoist för Safari-tillägget? Det har integrerats med Todoist för Mac.

Lägg till en webbsida som uppgift genom att högerklicka

1. Gå till den webbsida du vill lägga till som uppgift.
  2. Högerklicka var som helst på sidan och välj Lägg till i Todoist.

Lägg till en webbsida med hjälp av Snabbtilläggning

1. Klicka på Todoistikonen längst upp.
  2. Bekräfta att du vill lägga till en uppgift i Todoist.
  3. Snabbtilläggningsfönstret kommer då upp, med en uppgifti form av en länk tillbaka till din valda URL. Lägg sedan till de detaljer du vill ha.
  4. Klicka på Lägg till uppgift för att spara uppgiften.
Du kan även markera valfri text på sidan, högerklicka på den och sedan välja Lägg till i Todoist. Den markerade texten kommer då att användas som namn på den nyligen skapade uppgiften.