Hur man använder Todoist ihop med Twist

Business

Kombinera Todoist med Twist för att få den mest kraftfulla blandningen av uppgiftshantering, teamwork och kommunikation.

Här kommer några tips på hur man kan kombinera båda verktygen för att hålla koll på teamets uppgifter och konversationer, samt komma framåt i sina viktigaste projekt. Men först ska vi installera integrationen!

Hur man installerar integrationen

1. Öppna Twist.
  2. Längst upp till höger klickar du på din profilbild.
  3. Klicka på Lägg till integrationer...
  4. Detta kommer att öppna ett nytt webbläsarfönster med en lista över integrationer. Välj Todoist i listan över integrationer.
  5. Specificera vilken kanal och tråd som du vill att Todoist ska göra inlägg i, samt vem som ska meddelas när du använder Todoist för att göra inlägg i Twist.
  6. Klicka på Installera integration.

Förbättra teamets ansvarstagande med Todoistuppdateringar i trådar

Teamwork innebär många rörliga delar. När man arbetar med både Todoist och Twist, kan man få omedelbara uppdateringar på teamets att-göra-lista på sin arbetsyta i Twist. Detta hjälper till att säkerställa att hela teamet alltid är på samma sida och ansvariga för vad man behöver få gjort.

Först så behöver du ansluta Twist till Todoist. När du installerar denna integration, så kommer du att bli ombedd att välja ett Todoist-projekt och en Twist-kanal, där teamets uppdateringar kommer att hamna.

Så snart du har anslutit Todoist-projektet med Twist-tråden, så kommer du att börja se nya meddelanden i Twist när teamet lägger till, slutför, markerar som ej slutfört eller kommenterar uppgifter i det valda Todoist-projektet. Du kommer att kunna se vem som slutförde åtgärden och kan omedelbart gå till uppgiften i Todoist, genom att klicka på länken i Twist-tråden.

Gör om konversationer till görbara uppgifter med Snabbtilläggning

Ofta så resulterar era konversationer i Twist i uppgifter som ska utföras. För att hålla koll på dessa objekt på din att-göra-lista, så kan du lägga till en tråd som en Todoist-uppgift direkt ifrån Twist.

Vanliga frågor

Hur tar jag bort integrationen?

Svar: Om du inte längre vill använda Todoist med Twist, vänligen följ instruktionerna i den här artikeln för att ta bort integrationen.