Loading the new Help Center

Hesabını sil

Şunlar için mevcut:
Ücretsiz
Premium
Business

Todoist hesabını silmeyi düşündüğün için üzgünüz.

Hesabını sildiğinde, Todoist'indeki tüm görevler, projeler, etiketler, filtreler, yorumlar vb. tüm verilerinin de silineceğini lütfen unutma. Eğer hesabını silersen, hesabını veya hesabınla ilişkili herhangi bir veriyi geri yükleyemezsin.

Todoist'e giriş yapmak için Google, Facebook veya Apple hesabını kullanıyorsan, ilk önce Ayarlar kısmından Hesap bölümüne giderek, Todoist hesabına bir parola eklemen gerekecek.

  1. Todoist uygulamasını aç ve sağ-üst köşedeki avatarına tıkla.
  2. Ayarlar'ı seç.
  3. Hesabı yönet'i seç. Todoist hesap ayarların yeni bir tarayıcıda açılacak.
  4. Hesabı kalıcı olarak sil'i seç.
  5. Parolanı gir ve Hesabı kalıcı olarak sil'i seçerek bu işlemi onayla.
  1. Todoist uygulamasını aç ve sağ-üst köşedeki avatarına tıkla.
  2. Ayarlar'ı seç.
  3. Hesap sekmesin aç ve Hesabı kalıcı olarak sile tıkla.
  4. Parolanı gir ve Hesabı kalıcı olarak sil'i seçerek bu işlemi onayla.
  1. Sol-üst köşedeki menü simgesi'ne dokun.
  2. Ayarlar'a dokun.
  3. Hesap seçeneğine tıkla.
  4. Hesabı Sil'e dokun.
  5. Parolanı gir.
  6. Sonsuza dek sil'e dokun.
  1. Todoist ana sayfasını görüntülerken, sağ-üst köşedeki dişli simgesi'ne dokun.
  2. Hesap seçeneğine dokun.
  3. Hesabı Sil seçeneğine ve ardından Devam et'e dokun.
  4. Parolanı gir.
  5. Sil'e dokun.
Pro kullanıcıları için: Eğer Todoist Pro'ya App Store veya Google Play üzerinden kaydolduysan, daha fazla ücret ödememek için lütfen Todoist aboneliğini iptal ettiğinden emin ol.

SSS

Bu makale yardımcı oldu mu?

187 kişi içerisinden 25 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü