Loading the new Help Center

Bir görevi sil

Şunlar için mevcut:
Ücretsiz
Premium
Business

Bir görevi tamamlamadan görev listenden çıkarmak istediğinde görevi silebilirsin. Bunu yapabilmek için:

  1. Todoist'ten silmek istediğin göreve sağ-tıkla.
  2. Açılır menüden Görevi Sil'i seç.
  3. Onaylamak için Sil'e tıkla.
  1. Todoist'den silmek istediğin göreve dokun.
  2. Üç nokta simgesi'ne dokun ve açılır menüden Görevi sil'i seç.
  3. Çıkan iletiden Evet seçeneğine dokun.
    1. Todoist'den silmek istediğin göreve dokun.
    2. Üç nokta simgesi'ne dokun.
    3. Görevi Sil seçeneğine dokun.
    4. Onaylamak için Görevi sil seçeneğine dokun.
Eğer iOS cihazın iOS 13 veya daha yeni bir sürümdeyse, bir görevi silmek için görevin bağlam menüsünü de kullanabilirsin.

SSS

Silinen bir görevi geri getirebilir miyim?

Hayır. Bir görevi silme işlemi geri alınamaz. Ancak bir yedekleme dosyası kullanarak görevin bir kopyasını içe aktarabilirsin (bu özellik sadece Pro veya Business üyeliğine sahip kullanıcılar tarafından kullanılabilir).

Bu makale yardımcı oldu mu?

60 kişi içerisinden 21 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü